Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Ερωτήσεις για τα συστατικά και τις φόρμουλές μας

Από πού προμηθεύεται η derma e® τα υλικά της;

Η derma e® είναι αφοσιωμένη στο να σας παρέχει μία σειρά προϊόντων πλούσιων σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, οι οποίες να δίνουν λύση στα προβλήματα της επιδερμίδας σας, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά κορυφαίας ποιότητας. Προμηθευόμαστε μη γενετικά τροποποιημένα υλικά από ολόκληρο τον κόσμο από παραγωγούς που σέβονται τον άνθρωπο και τη Φύση. Κάθε συστατικό που έρχεται στα χέρια μας πρέπει να συνοδεύεται από ένα Πιστοποιητικό Ανάλυσης που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ίχνος ραδιενέργειας, κατάλοιπα φυτοφαρμάκων και παρουσία μικροβίων. Έπειτα, το εργαστήριό μας διεξάγει περαιτέρω ελέγχους πριν χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε υλικό. Μόνο αυτά τα ελεγμένα συστατικά βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει σε ένα προϊόν με τη σφραγίδα της derma e.

Για να σας προσφέρουμε λύσεις με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιούμε και κατοχυρωμένα συστατικά, όπως το BioAstin® Astaxanthin, το Pycnogenol®, το Argireline® και το Matrixyl®, η σύνθεση των οποίων είναι σταθερή και εγγυημένη, όπως και η δραστικότητά τους.

Προϊόν από τη Φύση = ο κύκλος παραγωγής εξαρτάται από τη Φύση

Τα προϊόντα της derma e® είναι τόσο ξεχωριστά γιατί παράγονται από φυσικές πρώτες ύλες. Με πολλή προσοχή, επιλέγουμε τα βότανα που θα κερδίσουν μία θέση στα καλλυντικά που ετοιμάζουμε για εσάς, και αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια παραγωγής δεν είναι πάντα ίδια, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών. Δεν κρατάμε αποθέματα σε εκτεταμμένο στοκ, για να εξασφαλίσουμε τη φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητά τους. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση είναι για το όφελός σας και θα το νιώσετε όταν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά ένα από τα προϊόντα της derma e®!

Δοκιμάζετε τα προϊόντα σας σε ζώα; Χρησιμοποιείτε ζωικά συστατικά;

Όχι, η derma e® δεν δοκιμάζει τα καλλυντικά της σε ζώα ούτε χρησιμοποιεί οποιουδήποτε είδους ζωικά συστατικά. Για αυτό τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για vegans, ενώ έχουν τη σήμανση “δεν δοκιμάστηκαν σε ζώα”..

Υπάρχουν parabens στα προϊόντα της derma e®;

Όχι, η derma e® δεν χρησιμοποιεί parabens οποιουδήποτε είδους στα προϊόντα της. Στη θέση τους, επιλέγουμε εναλλακτικές μεθόδους συντήρησης των προϊόντων μας, αναγνωρισμένες για την αποτελεσματικότητά τους από τον κλάδο των φυσικών καλλυντικών

Τα προϊόντα σας περιέχουν αρώματα;

Η derma e® προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων μερικά εκ των οποίων περιέχουν αιθέρια έλαια με φυσικό άρωμα, άλλα με αρωματικά μείγματα χωρίς φθαλικές ενώσεις, ενώ κάποια δεν περιέχουν κανένα απολύτως άρωμα. Εδώ μπορείτε να δείτε τη λίστα όλων των προϊόντων derma e που δεν περιέχουν άρωμα.

Τα προϊόντα σας έχουν δείκτη αντηλιακής προστασίας; 

Η derma e® προσφέρει επτά προϊόντα με δείκτη προστασίας UVA/UVB: την Oil-free Φυσική Αντιοξειδωτική Αντηλιακή Λοσιόν με SPF 30, την Φυσική Αντιοξειδωτική Αντηλιακή Λοσιόν Σώματος με SPF 30, την Αντιγηραντική Ενυδατική κρέμα με SPF 15, την Evenly Radiant® Κρέμα Ημέρας για Λάμψη με SPF 15, τη BB Crème με SPF 25 σε ανοικτό ή μεσαίο χρώμα και την Ενυδατική κρέμα πεπτιδίων για βαθιές ρυτίδες με Light or Medium Tint SPF 30.

Τα προϊόντα αυτά θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα για παραγγελία. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας και να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες μας κυκλοφορίες!

Τα αντηλικά σας είναι ευρέως φάσματος; 

Όλα τα αντηλιακά της derma e® είναι ευρέως φάσματος, δηλαδή προφυλάσσουν και από τις UVA και τις UVB ακτίνες. Ένα ουσιώδες ενεργό συστατικό για την προστασία της επιδερμίδας σας είναι ο ψευδάργυρος.

Τα προϊόντα σας περιέχουν οινόπνευμα; 

Τα περισσότερα προϊόντα μας δεν περιέχουν οινόπνευμα, όμως σε κάποια χρησιμοποιούμε οινόπνευμα που προέρχεται από φυτά, είτε ως γαλακτωματοποιητή (για να διευκολύνει την ανάμειξη των συστατικών), είτε ως μαλακτικό (για να κάνει το δέρμα πιο απαλό).

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων σας; 

Η derma e® ξεκινά τη διαδικασία ανάπτυξης ενός προϊόντος ερευνώντας επιστημονικά όλα τα πιθανά συστατικά. Η έρευνά μας πρέπει να αποδεικνύει ότι συγκεκριμένα συστατικά είναι αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται τοπικά στο δέρμα. Όταν κατασταλάζουμε σε μία προϊόντική φόρμουλα, αναζητούμε σε όλο τον κόσμο τα πιο ποιοτικά υλικά και επιλέγουμε μόνο τα κορυφαία. Πρέπει να μην έχουν εκτεθεί σε ραδιενέργεια, να μην έχουν υπολείματα φυτοφαρμάκων και μην έχουν έρθει σε επαφή με μικρόβια. Έπειτα, κάθε προϊόν εμπλουτίζεται με μία πλούσια ποσότητα από κάθε ενεργό συστατικό. Τα ενεργά συστατικά συνδυάζονται με φορείς που μεταφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες κατευθείαν στην επιδερμίδα σας. Μόλις ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, τα προϊόντα μας δοκιμάζονται ως προς την ασφάλεια και τη σταθερή ποιότητά τους.

Πότε θα δω αποτελέσματα; 

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, για αυτό και ο χρόνος που χρειάζεστε για να δείτε αποτελέσματα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κατά κανόνα, τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το ίδιο το προϊόν, την κατάσταση της επιδερμίδας σας και τον τύπο του δέρματος σας. Κάποια προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ώστε να έχουν πιο άμεσο αποτέλεσμα, όπως το Scrub Μικροαπόξεσης. Άλλα, μπορεί να χρειαστούν 3-4 εβδομάδας, τόσο χρόνο δηλαδή όσο χρειάζεται το δέρμα σας για να ολοκληρώσει έναν κύκλο αναγέννησης. Οι τοπικές θεραπείες μπορεί να χρειαστούν περίπου 6-8 εβδομάδες για να αποκαλύψουν τα αποτελέσματά τους. Ανεξαρτήτως του προϊόντος που θα επιλέξετε, ο καλύτερος τρόπος να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα είναι η τακτική και συνεπής χρήση, σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τα προϊόντα σας είναι ασφαλή; 

Ναι! Η derma e® αναπτύσσει κάθε προϊόν με βάση συστατικά που έχουν διερευνηθεί διεξοδικά και που έχουν αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή για τοπική, εξωτερική χρήση. Κάθε παρτίδα προϊόντων ελέγχεται για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει μολυνθεί από μικρόβια και ότι θα διατηρηθεί σε άριστη ποιότητα μέχρι την αγορά και τη χρήση του.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού;

Ενώ είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια όλων των προϊόντων μας, σας προτείνουμε να συμβουλεύεστε τον γυναικολόγο σας πριν ξεκινήσετε τη χρήση κάποιου νέου προϊόντος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.

Τι πρέπει να κάνω αν το δέρμα μου είναι εξαιρετικά ευαίσθητο;

Αν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν για πρώτη φορά, σας προτείνουμε να βάλετε μία μικρή ποσότητα στο εσωτερικό του μπράτσου σας ή κάτω από το σαγόνι σας προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα αλεργικής αντίδρασης ή ιδιαίτερης ευαισθησίας. Αφήστε να περάσουν 24 ώρες τουλάχιστον. Αν δεν υπάρξει καμία αντίδραση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν με ασφάλεια. Αν έχετε επιδερμίδα που αντιδρά στα περισσότερα προϊόντα περιποίησης, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τα θρεπτικά έλαια της derma e® Τα καταπραϋντικά προϊόντα της derma e®, που δεν περιέχουν αρώματα, είναι από τα πιο ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για τις ευαίσθητες, ευερέθιστες επιδερμίδες ή για εσάς που υποφέρετε από ροδόχρου νόσο

Αγόρασα δύο συσκευασίες του ίδιου προϊόντος. Γιατί έχουν διαφορετική όψη;

Η derma e® χρησιμοποιεί βότανα που ενδέχεται να έχουν λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά ως προς το χρώμα και την υφή, ανάλογα με την προέλευσή τους. Για αυτό το λόγο, το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει από τη μία παρτίδα στην άλλη. Μπορείτε όμως να είστε βέβαιοι ότι η derma e υποβάλει σε ελέγχους κάθε παρτίδα προϊόντων για να εγγυηθεί για το επίπεδο ποιότητας, χωρίς όμως να προσθέτει χρώματα που χαρίζουν ομοιομορφία στα καλλυντικά.

Είναι όλα τα προϊόντα σας φυσικά και “βιολογικά”;

Τα προϊόντα της derma e® είναι σχεδιασμένα για να είναι αποτελεσματικά, χωρίς να περιέχουν γλουτένη και ζωικά στοιχεία. Οι φόρμουλές μας είναι φτιαγμένες με ένα υψηλό ποσοστό φυσικών συστατικών τα οποία επιλέγονται με προσοχή και προέρχονται από ελεγμένες πηγές. Η derma e® θα χρησιμοποιήσει ένα συνθετικό συστατικό μόνο αν το φυσικό του ισοδύναμο δεν είναι διαθέσιμο ή έχει ζωική προέλευση. Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε συστατικά που είναι πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.

Η παλμητική ρητινόλη είναι το ίδιο συστατικό με τη ρετινόλη; 

Με μία λέξη, όχι, όμως προέρχονται από την ίδια οικογένεια. Είναι και τα δύο ρετινοειδή, δηλαδή μορφές της βιταμίνης Α. Η κύρια διαφορά τους είναι η δύναμή τους. Η παλμητική ρητινόλη είναι σε γενικές γραμμές ανεκτή από όλα τα είδη δέρματος, χωρίς να προκαλεί τις αντιδράσεις που υπάρχουν πολλές φορές με τη χρήση της ρετινόλης (κοκκινίλες, ξεφλούδισμα).

Τι συντηρητικά χρησιμοποιείτε;

Η νούμερο 1 προτεραιότητα της derma e® είναι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε φαινοξυαιθανόλη και ethylhexylglycerin γιατί έχουν θετικά αποτελέσματα σε πολλά τεστ στα οποία άλλα συντηρητικά αποτυγχάνουν. Επίσης, έχουν την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Whole Foods Market. Εκτός αυτού, στη derma e® προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αναζητούμε νέα συστατικά και συστήματα που θα είναι ήπια με την επιδερμίδα σας, ασφαλή και αποτελεσματικά. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε κάποιου είδους συντηρητικά. Εμείς χρησιμοποιούμε μόνο 1% συντηρητικά στις συνθέσεις μας, ενώ έρευνες έδειξαν ότι μία συγκέντρωση συντηρητικών μέχρι 2.2% δεν ερεθίζει και δεν προκαλεί τοξικότητα στο δέρμα.

Τα προϊόντα σας έχουν ημερομηνία λήξης;

Τα προϊόντα μας δεν λήγουν, όμως σας παροτρύνουμε να τα χρησιμοποιείτε μέσα σε 3 χρόνια από την παραγωγή τους. Αφού μία συσκευασία ανοιχτεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 18 μήνες. Στο κάτω μέρος της κάθε συσκευασίας θα βρείτε τον αριθμό παρτίδας και την ημερομηνία παρασκευής του προϊόντος. Τα πρώτα δύο ψηφία δηλώνουν το έτος, τα επόμενα δύο δηλώνουν το μήνα και τα δύο τελευταία δηλώνουν την παρτίδα. Για παράδειγμα, ο αριθμός παρτίδας “1210231” μας λέει ότι το προϊόν ανήκει στην 31η παρτίδα που βγήκε από το εργαστήριό μας τον Οκτώβριο του 2012.

Τα προϊόντα σας κατασκευάζονται στις ΗΠΑ;

Ολα τα προϊόντα derma e® κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας στη Νότια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Πολλές από τις πρώτες ύλες μας προέρχονται από τις ΗΠΑ, αλλά και από φάρμες σε όλο τον κόσμο που σέβονται τη Φύση και υποβάλλουν τα υλικά τους σε ενδελεχείς ελέγχους.

Υπάρχουν συστατικά που δεν αναγράφονται στη συσκευασία;

Σε αντίθεση με άλλες μάρκες καλλυντικών, η derma e® έχει μία πολιτική καταγραφής όλων των συστατικών στις ετικέτες των προϊόντων της. Για περσσότερα από 30 χρόνια, είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των φυσικών μας συστατικών και για τη δημιουργία προϊόντων που είναι ασφαλή για τους καταναλωτές. Αυτό που διαβάζετε στην ετικέτα είναι αυτό που θα βρείτε στο προϊόν και -ακόμη πιο σημαντικό- αυτό που υπάρχει στο προϊόν υπάρχει και στην ετικέτα.

Διαθεσιμότητα Προιόντων στην Ελλάδα

Πολλά από τα προϊόντα της derma e® θα είναι σύντομα διαθέσιμα για παραγγελιά και στην Ελλάδα.Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας και να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες μας κυκλοφορίες!

 

 


Join us

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2020 - Dermae - Φυσικά Καλλυντικά Χωρίς Γλουτένη
Designed and developed by NetApps Ltd